Aanmelden voor EK 2022 – Coaches

logo2022Wil jij iets betekenen voor Teamgym in Nederland en een steentje bijdragen in het begeleidingsteam? De LTC Groepsspringen is op zoek naar een enthousiaste choreografen, hoofdcoaches en assistentcoaches en fysio’s die graag een team richting het EK september 2022 in Luxemburg willen begeleiden. 

Wie ben je?
Voor deze functies zijn wij op zoek naar een proactieve, inspirerende personen die probleemoplossend denken en in het bezit zijn van de gewenste diploma’s en/of licenties

Ben jij iemand die ervaring heeft met lesgeven op internationaal of het hoogste nationaal niveau, en kan jij zaken goed structureren, samenwerken, mensen kan verbinden tot een team en problemen als uitdagingen ziet? Dan zoeken wij jou!

Wat mag je verwachten?
Indien we weer normaal kunnen trainen, begint het traject met een gezamenlijke trainingsperiode tot aan de herfstvakantie. Deze eerste periode trainen alle deelnemers gezamenlijk en worden de trainingen samen door de begeleidingsteam(s) verzorgd. Veel deelnemers zullen weinig ervaring hebben met het bewegen op muziek.
Bij voorkeur bestaat het begeleidingsteam van een deelnemend EK team uit 4 personen (hoofdcoach, assistent-coach, choreograaf en fysio).

Hoe verder het traject hoe meer er getraind gaat worden. Maar dit bepaalt het begeleidingsteam zelf.
Wat belangrijk om te weten is dat dit traject veel vrije tijd kost en de kosten richting en tijdens het EK voor eigen rekening zijn (ongeveer €2000 euro voor sporters, begeleidingsteam draagt ook zijn eigen deel bij). Daarentegen krijg je er een super gave ervaring voor terug!

Ben jij gemotiveerd en durf jij de uitdaging aan? Stuur dan je motivatiebrief en CV voor 1 juli 2021 naar Katharina Hanebeck (teamgym@groepsspringen.kngu.nl). Mocht je ervaring hebben met een eerder traject of heb je zelf deelgenomen, vermeld dit dan in je motivatiebrief.

Klik hier voor de officiële vacature voor choreograaf
Klik hier voor de officiële vacature voor (hoof)coach
Klik hier voor de officiële vacature voor fysio

Reageren is niet mogelijk