Aanmelden voor EK 2022

De LTC Groepsspringen is op zoek naar enthousiaste sporters die graag alles opzij zetten om met het nationale team / de teams Nederland weer positief op de kaart te kunnen zetten tijdens het EK september 2022 in Luxemburg.

Wat mag je verwachten?
Indien we weer normaal kunnen trainen, begin je het traject met een gezamenlijke trainingsperiode tot aan de herfstvakantie. Deze eerste periode trainen alle deelnemers gezamenlijk. Daarna volgt de teamindeling en teambuilding.
Hoe verder het traject vordert, hoe meer er getraind gaat worden. Gedurende het traject zullen er ook deelnemers (moeten) afvallen. Voorafgaande trajecten werd vaak gebruik gemaakt van trainingsweekenden om de 2-3 weken. En het laatste halfjaar werd dan wekelijks getraind.
Wat belangrijk om te weten is, is dat dit traject veel vrije tijd kost en de kosten richting en tijdens het EK voor eigen rekening zijn (ongeveer €2000 euro voor deelnemers). Daarentegen krijg je er een super gave ervaring voor terug.

Ben jij gemotiveerd en durf jij de uitdaging aan? Geef je dan voor 1 juli 2021 op door het formulier hieronder in te vullen:

Reageren is niet mogelijk