Aanmelden voor EK 2024

TeamNL is op zoek naar enthousiaste sporters die graag alles opzij zetten om met het nationale team / de teams Nederland weer positief op de kaart te kunnen zetten tijdens het EK september/oktober 2024. Ben je geinteresseerd om je aan te melden voor het begeleidingsteam, klik dan hier

Ben jij

  • lichamelijk fit
  • mentaal sterk
  • in voor bijzondere uitdagingen
  • werk jij graag hard
  • kun jij een dik jaar alles opzij zetten voor dit super gave traject? 

Dan zoeken wij jou!!

Wat mag je verwachten
Het traject begint met een gezamenlijke trainingsperiode vanaf februari 2023 tot aan de meivakantie 2023. Deze eerste periode trainen alle deelnemers gezamenlijk en worden de trainingen samen door de begeleidingsteam(s) verzorgd. Denk aan 1x per 3 weken ongeveer. Daarna volgt de teamindeling en teambuilding.

Hoe verder het traject vordert, hoe meer er getraind gaat worden. Gedurende het traject zullen er ook deelnemers (moeten) afvallen. Voorafgaande trajecten werd vaak gebruik gemaakt van trainingsweekenden om de 2-3 weken. En het laatste halfjaar werd dan wekelijks getraind.  

Wat belangrijk om te weten is, is dat dit traject veel vrije tijd kost en de kosten richting en tijdens het EK (verblijf, trainingen, reis etc.) voor eigen rekening zijn (ongeveer €2000 euro voor deelnemers). Daarentegen krijg je er een super gave ervaring voor terug!

Richtlijnen / minimale eisen

In de bijlage richtlijnen en minimale eisen kun je zien wat van je verwacht te beheersen voordat het traject van start gaat. Het kan interessant zijn je aan te melden óók als je (nog) niet op alle toestellen de minimale eis haalt. We gaan immers voor de teamprestatie en de mate waarin je hierin kunt/zult bijdragen is belangrijk.

Ben jij gemotiveerd en durf jij de uitdaging aan? Geef je dan voor 31 januari 2023 op door hier te klikken en het aanmeldformulier in te vullen.

Reageren is niet mogelijk