Bestel nu je kaarten voor het EK Teamgym 2018

Vanaf vandaag is het mogelijk om als toeschouwer je entreekaarten te bestellen. Op de website www.bol.pt kun je je entreekaarten bestellen. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Golden pass €100
Hiermee heb je elke dag toegang tot het EK, dat betekend de trainingen, de kwalificaties en de finales voor zowel junioren als senioren. Dit kaartje is het enige kaartje dat je toegang geeft tot de trainingen, deze zijn niet los te koop. Voordeel is dat je overal in kan, nadeel is dat het wat duurder is dan losse kaartjes voor de dagen dat je heen wilt.

Kwalificatiekaartje €15
Dit kaartje kun je kopen voor een van de kwalificatiedagen van het EK, de junioren kwalificatie op woensdag 17 oktober en de senioren kwalificatie op donderdag 18 oktober.
17 oktober – kwalificatie junioren mix
18 oktober – kwalificatie senioren mix en senioren dames

Finalekaartje €25
Dit kaartje kun je kopen voor een van de finaledagen van het EK, de junioren finale op vrijdag 19 oktober en de senioren kwalificatie op donderdag 19 oktober. Indien in de kwalificatie een van de Nederlandse teams de top 6 haalt zal er ook een Nederlands team aan de finale meedoen.

Op de website kun je rechts bovenin op het vlaggetje klikken om de website in het Engels te bekijken. Op de website kun je alleen met Paypal of met creditcard betalen. Helaas niet met iDeal. Mocht je er niet uit komen en wil je toch bestellen stuur dan even een mailtje naar info@ekteamgym.nl en mogelijk kunnen wij je hierbij helpen.

Overzicht
Dinsdag 16 oktober – training junioren (Golden pass only)
Woensdag 17 oktober – training senioren (Golden pass only) en kwalificatie junioren
Donderdag 18 oktober – kwalificatie senioren
Vrijdag 19 oktober – finale junioren
Zaterdag 20 oktober – finale senioren

 

Reageren is niet mogelijk