Nederland gaat met twee teams naar EK Teamgym 2016

Voor het eerst in de geschiedenis vaardigt Nederland twee teams af naar een Europees Kampioenschap teamgym. Nadat de junioren zich een paar weken officieel gekwalificeerd hadden voor het EK zijn nu ook de senioren zeker van deelname aan het EK.

teamgymlogo mariborHet Europees kampioenschap vindt plaats van 12 tot 16 oktober 2016 te Maribor Slovenië. Op woensdag 12 oktober zal het junioren mixteam in actie komen tijdens de plaatsing voor de finale die later die week plaats vinden. Op donderdag 13 oktober zal het senior herenteam in actie komen tijdens de plaatsing. Beide teams hopen zich dan bij de beste zes landen te plaatsen voor de finales die op vrijdag en zaterdag plaats vinden.

Beide teams maken op basis van eerder behaalde puntenresultaten in vergelijking met scores van het EK in 2014, goede kans om een finale plaats te halen, echter is dit natuurlijk geen garantie. Beide teams zullen de komende maanden nog hard werken aan het perfectioneren en uitbouwen van de oefeningen om optimaal te kunnen presteren op het EK!

Nu ook een webshop!

poloshirt achterzijdeDe twee teams zijn nog steeds op zoek naar sponsoren om ze op weg te helpen naar het het Europees kampioenschap. Om beide teams een steentje bij te dragen is nu ook de officiële webshop geopend. Hier zijn onder andere de trainingsshirts van de senior heren verkrijgbaar maar de topper is natuurlijk de officiële oranje fanpolo met Teamgym The Netherlands logo. Met de aanschaf van deze polo steun je beide teams richting het EK. De polo en andere shirts zijn verkrijgbaar in de webshop.

Ook kun je het seniorenteam gratis sponsoren door middel van sponsorkliks. Als u wel eens online shopt bij bijvoorbeeld bol.com of Zalando of Wehkamp, kunt u via sponsorkliks daar bestellen. Het kost u niks en wij krijgen een paar % over uw aankoopbedrag.

 

 

Reageren is niet mogelijk