Portugal here we come!

Het is bekend, het volgende Europees Kampioenschap Teamgym zal plaats vinden in Lissabon Portugal. Het EK zal plaats vinden van 15 t/m 21 oktober 2018. Nederland wil, net als in 2016, meerdere teams afvaardigen op dit EK. Voor het komende traject hebben vele dames en heren zich aangemeld, zowel in de senior als in de junior categorie.

Vanwege de vele aanmeldingen zal nog worden gekeken welke teams er precies gevormd gaan worden. Alle aangemelde senior dames en junior deelnemers voor het EK traject 2018 hadden afgelopen weekend hun eerste selectie training. Aan de hand van deze eerste selectietraining zal het begeleidingsteam gaan bepalen of er één of meerdere teams bij komen, en welke vorm deze zullen hebben.

Een senior herenteam is al gevormd en zij hadden afgelopen weekend al hun tweede training. Er is in deze training hard gewerkt aan teambuiding, de eerste stappen richting vloerelementen en er is een begin gemaakt met het oefenen van de series op tumbling. Binnen het herenteam zal nog wel een selectie komen van de beste 12 deelnemers, zij zullen deel gaan uitmaken van het uiteindelijke team dat in actie komt op het EK Teamgym in 2018.

Alle deelnemers zullen gedurende het traject op zoek gaan naar sponsoren om zo de reis naar Portugal te bekostigen. De eerste acties lopen al en je kunt al eenvoudig helpen door je online aankopen via Sponsorkliks te doen, het kost je niks en een percentage van je aankoop gaat naar het team. Daarnaast heeft het herenteam zich al aangemeld voor een actie bij de Koopjesdrogisterij en maken ze hiermee kans op €2000 als ze de meeste stemmen binnen halen. Stem dus hier op het EK senior herenteam.

Reageren is niet mogelijk