Hoera we mogen weer binnen trainen!

Na vijf maanden buitensport mochten de verenigingen afgelopen week eindelijk weer binnen trainen. Hierdoor is het voor veel verenigingen eindelijk weer mogelijk om met de juiste faciliteiten onze geliefde sport Teamgym te beoefenen.

EK Teamgym 2022

Door de versoepelingen is het ook weer mogelijk om richting de toekomst te kijken naar het EK Teamgym van 14-17 september 2022 in Luxemburg. Als team NL willen we na de zomervakantie weer starten met een of meerdere teams om zo de uitdaging weer aan te gaan.

Zie jij jezelf als toekomstig sporter van team NL of denk je dat je in het begeleidingsteam een goede bijdrage kunt leveren? Meld je dan nu aan en wie weet komt je droom uit!

Je kunt je tot 1 juli 2021 aanmelden via de het menu op de website of de links hieronder: 
Klik hier om je aan te melden als deelnemer
Klik hier om je aan te melden voor het begeleidingsteam

 

EK Teamgym verplaatst naar 2021

Afgelopen weken hebben al onze teams onder deze rare omstandigheden het teamgym gevoel niet in de steek gelaten. De teams hebben elkaar (bijna) wekelijks gezien op online trainingen en vorige week vond de eerste buitentraining op 1,5 meter afstand plaats.

Vorige week kwam vanuit European Gymnastics ook het bericht naar buiten dat het Europees Kampioenschap Teamgym is verplaatst naar april 2021. Het EK is nu exact 6 maanden later, van 14 t/m 17 april 2021. Hierdoor hebben alle teams uit Europa de gelegenheid gekregen om op hun eigen manier wedstrijdfit te zijn voor het EK. 

Op zoek naar nieuwe teamleden

Nu het EK is verplaatst van oktober 2020 naar april 2021 lopen er ook persoonlijke planningen van de huidige teamleden in de knoop. Helaas kunnen een aantal teamleden hierdoor niet doorgaan met de huidige teams. Daarom is er een vernieuwde instroom procedure gestart en zijn we op zoek naar jou!

Ben jij die sporter die er alles voor over heeft om naar het EK teamgym te gaan, meld je dan nu aan! We zijn op zoek naar zowel dames als heren (geboren in 2003 of eerder) die de bestaande teams kunnen versterken. Meld je hier aan door het formulier in te vullen. Meer informatie vindt je op de site van de KNGU.