Nieuws

Oproep deelnemers EK Teamgym 2016
teamgym fotoSinds 2010 is het tweejaarlijkse Teamgym kampioenschap voor clubteams gepromoveerd tot een officieel EK voor landenteams. Zoals bij velen bekend zal zijn, is Teamgym de enige mogelijkheid om binnen het groepsspringen ‘internationaal’ te gaan. En in 2012 is Nederland dan ook voor het eerst aanwezig geweest op het EK in Aarhus (Denemarken) met een damesteam. Deze fantastische ervaring is in 2014 herhaald in Reykjavik (IJsland) met een Mixteam.

Ook aanstaande editie in oktober 2016 te Maribor (Slovenië) willen we ons weer gaan vertegenwoordigen. Daarvoor zijn we echter afhankelijk van het enthousiasme van individuele sporters uit het land! Het is namelijk van wezenlijk belang dat we een team opbouwen met voldoende niveau en daarvoor hebben we topspring(st)ers en turn(st)ers nodig van verschillende verenigingen.

De LTC Groepsspringen wil bij voldoende aanmeldingen en voldoende gebleken niveau bij selectie/kwalificatie een Nederlands team inschrijven in de Senior Heren categorie / en junioren ( mix ) categorie ( 1999-2003).
Aangezien we nu op krap anderhalf jaar voor het volgende EK zitten, willen we op relatief korte termijn weten of we voldoende enthousiaste, getalenteerde turn(st)ers/spring(st)ers bij elkaar kunnen krijgen om een serieus trainingstraject mee te starten.

Heb je interesse en ben je nieuwsgierig geworden, klik dan hier.

Je kunt je aanmelden tot 10  mei as.
Tijdens het IAG SportEvent (14-17 mei in den Bosch) willen we een informatiesessie organiseren voor alle belangstellenden. Jullie ontvangen daarover bericht.

Reageren is niet mogelijk