Start EK traject succesvol

Afgelopen weken zijn de eerste drie trainingen geweest voor alle deelnemers van het EK Teamgym 2020 traject. In de eerste twee trainingen is er vooral gekeken naar wie de deelnemers eigenlijk zijn en wat ze kunnen. Na de eerste twee trainingen hebben de coaches al een indeling gemaakt waaruit drie teams gevormd konden worden. Een senior dames, heren en mixteam. Afgelopen twee weekenden hebben de deelnemers getraind in de voorlopige teamsamenstelling. 

Senior mix: Tim, Martan, Niek, Ivo, Yori, Jouke, Bente, Marije, Leonie, Anna, Anouk en Annelies

Senior heren: Boy, Derek, Mirko, Yvar, Wilbert, Luuk, Daan, Mick, Guitho, Marco, Stefan, Lodewijk, Daan, Damian en Kevin (niet op de foto)

Shannon, Kirsten, Juliette, Jesme, Guusje, Vera, Sophie, Eline, Shannon, Fleur, Annemiek, Isis, Yaella, Faye en Yennin, Laurien en Sophie (niet op de foto)

Op 6 oktober trainde het senior mixteam in Coevorden waarin ze vooral aan de vloeroefening hebben gewerkt en na afloop heeft het team gezellig afgesloten met gourmetten. Afgelopen zondag, 13 oktober, trainden de dames en heren samen in Bergen op Zoom. Ook hier is hard gewerkt aan de vloeroefening en hebben de dames en heren getraind op hun sprongen op trampoline en tumbling. Voor en na de training hebben de deelnemers elkaar beter leren kennen door middel van een gezellige lunch en teambuildingsactiviteiten.

De coaches willen kijken of ze in de kerstvakantie de definitieve selectie van de heren en dames teams bekend kunnen maken. Nu bestaan deze teams nog uit 15 of 16 personen. Het uiteindelijke team bestaat uit 12 personen, wat betekend dat er nog 3 of 4 mensen afvallen. De definitieve selectie voor het mix team is inmiddels bekend. 

Volg alle teams op facebook en instagram en blijf op de hoogt d.m.v. leuke foto’s en video’s. @teamgymthenetherlandsfacebook.com/ekteamgym

Reageren is niet mogelijk