Sponsoren senioren

Omdat Teamgym geen Olympische discipline is, wordt er niets vanuit de KNGU bekostigd. Alle kosten zijn voor de eigen rekening van de teamleden. Het mogelijk maken van dit traject en het meedoen aan het Europees kampioenschap zou niet kunnen zonder de hulp van donaties en onze sponsoren.

Bent u ook geïnteresseerd in het sponsoren van het Senioren EK-team? U kunt het team op de volgende manieren helpen:

  • U kunt het team sponsoren als bedrijf. Klik hier voor de mogelijkheden en neem contact met ons op via sponsor@ekteamgym.nl
  • U kunt lid worden van de “Club van 100“. Voor €100,- koopt u een virtuele trampoline die u kunt koppelen aan uw naam, website of logo.
  • U kunt een donatie doen van een bedrag naar keuze aan het EK-Team. Hiermee wordt u “Vrienden van het EK-Team” en wordt uw naam opgenomen in de vriendenlijst van het EK-Team.
  • U kunt het EK-Team helpen door het team in te huren voor demonstraties of clinics. Klik hier voor meer informatie. Geïnteresseerd? Neem contact op via info@ekteamgym.nl 

Bent u geïnteresseerd in het sponsoren van het team of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de sponsorcommissie en zie wat u kunt betekenen voor ons!

U kunt ons helpen door een bedrag over te maken naar: NL55 INGB 0006 9297 77  ten name van EK Teamgym.

 

Reageren is niet mogelijk