Aanmelding EK 2020 gestart

In oktober stonden we met maar liefst drie teams op het EK in Portugal. Het junior mixteam haalde zelfs de finale! Nu nog maar anderhalf jaar en dan vindt alweer het volgende Europees Kampioenschap plaats in Kopenhagen, Denemarken. 

Om in oktober 2020 weer op het EK te staan hebben we deelnemers en coaches nodig. Zie jij deze fantastische uitdaging wel zitten? Meld je dan nu aan voor een EK traject! 

Een EK traject bestaat uit vele gezamenlijke trainingen op verschillende locaties. In deze trainingen werk je met een team toe naar de ultieme prestatie, het Europees Kampioenschap. De start van het komende EK traject zal na de zomervakantie van 2019 plaats vinden.

De eerste trainingen zullen starten met alle aangemelde deelnemers en coaches waarbij wordt bekeken wat de ultieme samenstelling is om met één of meerdere teams een zo hoog mogelijke prestatie neer te zetten. In het verdere verloop van het traject zul je meer gaan werken binnen je eigen team waar je de puntjes op de i zult zetten en het (h)echte teamgevoel kweekt. 

Voor de begeleidingsteams staan de volgende vacatures uit: 
Hoofdcoach/Assistent coach
Choreograaf/danstrainer
Fysiotherapeut

Als je je als deelnemer wilt aanmelden kijk dan even hier bij de criteria van de Deelnemers

Aanmelden doe je door een e-mail met je CV en motivatiebrief te sturen naar: teamgym@groepsspringen.kngu.nl

Sluitingsdata voor aanmelden zijn:
Begeleidingsteam: 24 mei 2019
Deelnemers: 31 mei 2019
Fysiotherapeut: 28 juni 2019

Wil je toch nog wat meer informatie weten? Stuur dan ook een mail naar teamgym@groepsspringen.kngu.nl

 

Reageren is niet mogelijk