Eerste training heren senioren groot succes!

Eerste trainingIn Rijswijk werd op 30 mei 2015 de eerste officiële training voor het heren seniorenteam gehouden. Deze eerste training was een belangrijk moment voor het team,  omdat er zo een goede inschatting gemaakt kon worden van de choreografie voor een vloeroefening. Het team ging enthousiast aan de slag onder begeleiding van choreograaf Sergio Gefferie. Sergio studeert dans aan de Fontys Dansacademie in Tilburg en zal voor het gehele EK-traject de choreografie verzorgen en begeleiden voor het heren seniorenteam.

Na een korte kennismaking met Sergio, werd het team meteen aan het werk gezet. Een stevige warming-up werd gevolgd door een drie uur lange sessie van dansen, tellen en veel plezier. Sergio wist op een energieke en professionele manier het team te begeleiden, wat het enthousiasme van het team alleen maar deed vergroten. Een goede chemie! Op de volgende training zal de basis die vandaag is gelegd worden uitgebouwd en er zullen verdere stappen worden gezet naar de uiteindelijke vloerchoreografie.

Het heren seniorenteam kijkt terug op een zeer geslaagde eerste training en kijkt vol enthousiasme uit naar de volgende gezamenlijke training. Deze training zal plaats vinden op 27 juni 2015.

Reageren is niet mogelijk