Oproep deelnemers EK-teamgym 2016

teamgym fotoSinds 2010 is het tweejaarlijkse Teamgym kampioenschap voor clubteams gepromoveerd tot een officieel Europees Kampioenschap voor landenteams. Het EK-Teamgym de het enige internationale kampioenschap binnen het groepsspringen. In 2012 is Nederland voor het eerst aanwezig geweest op het Europees Kampioenschap in Aarhus (Denemarken) met een damesteam. Deze fantastische ervaring is in 2014 herhaald in Reykjavik (IJsland) met een mixteam.

Ook aanstaande editie in oktober 2016 te Maribor (Slovenië) willen we Nederlands weer gaan vertegenwoordigen op het Europees Kampioenschap Teamgym. Daarvoor zijn we echter afhankelijk van het enthousiasme van individuele sporters uit Nederland! Het is van wezenlijk belang dat we een team opbouwen met voldoende niveau en daarvoor hebben we topspring(st)ers en turn(st)ers nodig van verschillende verenigingen door het land.

De LTC Groepsspringen wil bij voldoende aanmeldingen en voldoende gebleken niveau bij selectie/kwalificatie een Nederlands team inschrijven in de Senior Heren categorie / en junioren ( mix ) categorie ( 1999-2003).
Aangezien we nu op krap anderhalf jaar voor het volgende Europees Kampioenschap zitten, willen we op relatief korte termijn weten of we voldoende enthousiaste, getalenteerde turn(st)ers/spring(st)ers bij elkaar kunnen krijgen om een serieus trainingstraject mee te starten.

Heb je interesse en ben je nieuwsgierig geworden, klik dan hierJe kunt je aanmelden tot 10  mei a.s.

Tijdens het IAG SportEvent (17 mei in Den Bosch) wordt een informatiesessie georganiseerd voor alle belangstellenden. Houd deze website in de gaten voor meer informatie daarover.

Reageren is niet mogelijk