2016 succesvol begonnen

UGG2016

Gemaakt door Turn Foto’s

Helaas heeft het junioren team in december afscheid moeten nemen van Lorraine en Ritchie. Maar na een knallende afsluiter van het jaar tijdens het Univé Gym Gala waar het senior herenteam een spectaculaire show weg gaf zijn beide teams vol positieve energie 2016 binnen gesprongen.

Op 9 januari stond de eerste training van het nieuwe jaar gepland. Voor de junioren was het de vuurdoop met betrekking tot de enige teamgym powertrack in Nederland. Beide teams trainden deze dag in de hal van GTS Stede-Broec. Er was een leuke kennismaking die dag maar er werd vooral hard getraind. Nadat er was begonnen met het doornemen van de dans werd er getraind op de powertrack.

Voor het junioren team was het de eerste keer en was het in het begin wat onwennig, maar er werd flink wat doorzettingsvermogen getoond. De series die ze in eerdere trainingen hebben laten zien werden zonder problemen op de powertrack gesprongen. Zelfs  uitbreiding van de moeilijkheid ligt in het verschiet.

Ook heeft het seniorenteam in 2016 een Talentboek actie gestart om zo via crowdfunding sponsorgeld op te halen om een trainingsstage mogelijk te maken maar ook vooral om aan het EK mee te kunnen doen. De actie is te zien op de volgende pagina: www.talentboek.nl/ekteamgym.html

Beide teams zijn zeer goed op weg naar een prachtig resultaat om aan het EK in oktober mee te doen. Er begint al stabiliteit te komen en de teamspirit is uitzonderlijk bij de dames en heren. Een lolletje op zijn tijd, maar ook zeer zeker hard werken.

Reageren is niet mogelijk