Team van de EK-teamgym junioren bekend!

In de Ispa in Almelo werd afgelopen zaterdag 4 juli 2015 de tweede en tevens laatste kwalificatietraining gehouden voor het junioren Mix-team. Een belangrijk moment, want deze dag was de beslissende dag voor de deelnemers om een plek in het juniorenteam te bemachtigen voor het EK-teamgym. Ondanks de tropische temperaturen werd er door alle deelnemers hard gewerkt om het beste van zichzelf te laten zien op de toestellen trampoline Pegasus, trampoline los, tumbling en dans. Het was zweten, maar met wat extra drinkpauzes was het goed te doen.

Na de kwalificatietraining was het tijd voor het begeleidingsteam om te zweten, want de namen van zeven jongens en zeven meisjes moest voor het definitieve team worden beslist. Het niveau was alweer hoger dan bij de eerste kwalificatietraining drie weken geleden. Wie beheerst de sprongen al? Wie heeft nog de meeste potentie? Wie heeft een mooie uitstraling in de dans? Wie is er sterk op tumbling?  Een kleine greep uit de vragen die zich afspeelde in het beraad van het begeleidingsteam. De uiteindelijke beslissing was niet makkelijk, maar hieronder dan toch het definitieve junioren Mix-team voor het EK-Teamgym 2016.

Naam Vereniging
Annelies Van Dijk Exalto Sport Lunteren
Louise Visser GV Nunspeet
Marije Beverdam Turnschool Rijssen
Noelle Eshuis KEV Vriezenveen
Lorraine Mantiri KEV Vriezenveen
Danique Smelt KEV Vriezenveen
Sanne   Nijhuis KEV Vriezenveen
Pim Piessens UDI Bergen op Zoom
Pieter Norel Exalto Sport Lunteren
Tieze van den Elsen Exalto Sport Lunteren
Hugo Elzenaar Exalto Sport Lunteren
Ritchie Vermeulen   Sv Twello
Bram Marskamp TSH Heerenveen
Randy Eijlers GTS Stedebroec

Het team zal meteen al fanatiek beginnen met een trainingsstage op 14 en 15 juli. In deze training gaan we elkaar beter leren kennen, focussen we op teambuilding, dans en natuurlijk het plezier hebben in de sport en met elkaar.

Reageren is niet mogelijk